• Operaatio Pulssi! Pohjoinen
  • Digitaalinen
  • Tapahtumat
Ke 24.2.2021, Klo 00:00 - 00:00

Talviloma: Matka mangan maailmaan

Malmitalolle suunniteltua tapahtumaa emme järjestä koronapandemiarajoitusten johdosta livenä, mutta seuraa päivittyvää tietoa verkkototeutuksesta tässä alla!
IG: @operaatiopulssi, Discord: discord.gg/nqJgs6TpGE
Maksuton, 12-18-vuotiaille

Kuvaus

Päivä ja aika
Ke 24.2.2021, Klo 00:00 - 00:00
Paikka
IG: @operaatiopulssi, Discord: discord.gg/nqJgs6TpGE

Operaatio Pulssi! Pohjoinen järjestää talvilomalla manga-teemaista toimintaa! Suunnitelma tästä vielä päivittyy tarkemmin, joten laita linkki talteen ja piipahda katsomassa myöhemminkin.

Viikko alkaa jännittävällä CakeMaster-kakunkoristelukisalla, johon osallistujat saavat noudettavakseen materiaalipaketin ja sääntöjen mukaan taikovat omissa kodeissaan huikean herkullisen näköiset kakkuset! Tsekkaa lisätiedot: https://operaatiopulssi.fi/event/cakemaster-pohjoinen/

Maanantaina 22.2. julkistetaan piirustuskilpailu instassa @operaatiopulssi, voittajalle luvassa hauska palkinto! Voittaja julkaistaan keskiviikon Discord-iltamassa.

Keskiviikkona 24.2. ollaan koko päivä ihan diginä; Operaatio Pulssin instagramissa @operaatiopulssi luvassa manga-aiheisia skaboja ja Malmin kirjaston kanssa yhdessä toteutuvaa kirjavinkkailua.

Mangalive nähtävillä instassa @operaatiopulssi ja @malminkirjasto klo 15 alkaen. Tuu mukaan kysymään kirjaston Rialta kaikki, mikä mangassa tai animessa innostelee tai kuulemaan, millaista mangaa nyt lainataan! Rialla on myös omaa kiinnostusta cosplayn maailmaan ja japanin kieleen, joten näistä jutellaan tietty myös!

Illansuussa klo 16-18 kohdataan Discordissa, jossa luvassa piirustuskilpailun voittajat, kahootia sekä keskustelua mangahenkeen – hyppää mukaan oppimaan uutta ja jakamaan omia ajatuksiasi! Iltaa kanssamme tekee kolme nuorta sekä Helsingin suun terveydenhuolto.
Millainenhan alterego linjoille terveydenedistäjiltä pärähtää?

Linkki Discordiin: https://discord.gg/nqJgs6TpGE ja linjoille voi hypätä jo nyt, sieltä löytyy Malmin nuorisotyöyksikön nuoriso-ohjaajia ja useampana päivänä viikossa on  pelailut käynnissä! Jos tarvitset apua Discord-tunnuksen luonnissa, whatsappaa Sannalle p. 040 683 7028