Operaatio Pulssi! Pohjoinen

Operaatio Pulssin toiminta on nuorten ideoimaa, suunnittelemaa ja toteuttamaa! Sen avulla nuoret voivat löytää 12–18-vuotiaille suunnattuja maksuttomia harrastuksia, tapahtumia ja retkiä.

Operaatio Pulssi! Pohjoinen toimii vuonna 2021 Jakomäessä, Malmilla, Maunulassa, Pakilassa, Pukinmäessä, Puistolassa, Suutarilassa, Tapanilassa, Tapulikaupungissa ja Torpparinmäessä. Pohjois-Helsingissä tapahtuvien toimintojen lisäksi löydät Operaatio Pulssin toimintaa Länsi-Helsingissä sekä Vuosaaren alueella Itä-Helsingissä.

Kaikki toiminta on ilmaista eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista

Operaatio Pulssi! toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan, kasvatuksen ja koulutuksen toimialan, alueellisten toimijoiden ja alueen nuorten kanssa. Meillä on ideoiden toteuttamiseen vähän rahaa ja paljon ihania yhteistyökumppaneita, joten kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan tekemään suunnitelmista totta!

Kaikki toiminnot löydät tältä sivustolta tai hakusanalla ’pulssi’ osoitteessa harrastushaku.fi

Useimmat toiminnoista vaativat ennakkoilmoittautumisen ja ne järjestetään pääasiassa suomen kielellä. Ennakkovaatimuksia osaamiseen ei kuitenkaan ole ja osallistuminen on mahdollista myös heikommalla kielitaidolla!

Kaikki toimintamme on maksutonta ja avointa 12–18-vuotiaille, ellei harrastuksen kohdalla muuta ilmoiteta. Kursseihin ja tapahtumiin kerätään nuorilta ideoita muun muassa Ruutibudjetin tiedonkeruun kautta.

Haluamme kuulla sinusta!

Ideoitasi voit heittää koordinaattori Sanna Tolvaselle ympäri vuoden puhelimitse ja WhatsAppilla 040 683 7028 tai privaviestillä Instagramissa @operaatiopulssi

Seuraa myös toimintaamme somessa!

Instagram @operaatiopulssi
Facebook operaatiopulssi

Tule mukaan tekemään Pulssia!
Tule mukaan ideoimaan, suunnittelemaan tai tekemään Pulssia!