Operaatio Pulssi! Pohjoinen

Operaatio Pulssin toiminta on nuorten ideoimaa, suunnittelemaa ja toteuttamaa! Sen avulla nuoret voivat löytää 12–18-vuotiaille suunnattuja maksuttomia harrastuksia, tapahtumia ja retkiä.

Operaatio Pulssi! Pohjoinen toimii vuonna 2021 Jakomäessä, Malmilla, Maunulassa, Pakilassa, Pukinmäessä, Puistolassa, Suutarilassa, Tapanilassa, Tapulikaupungissa ja Torpparinmäessä. Pohjois-Helsingissä tapahtuvien toimintojen lisäksi löydät Operaatio Pulssin toimintaa Länsi-Helsingissä sekä Vuosaaren alueella Itä-Helsingissä.

Kaikki toiminta on ilmaista eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista

Operaatio Pulssi! toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan, kasvatuksen ja koulutuksen toimialan, alueellisten toimijoiden ja alueen nuorten kanssa. Meillä on ideoiden toteuttamiseen vähän rahaa ja paljon ihania yhteistyökumppaneita, joten kannattaa ehdottomasti lähteä mukaan tekemään suunnitelmista totta!

Kaikki toiminnot löydät tältä sivustolta tai hakusanalla ’pulssi’ osoitteessa harrastushaku.fi

Useimmat toiminnoista vaativat ennakkoilmoittautumisen ja ne järjestetään pääasiassa suomen kielellä. Ennakkovaatimuksia osaamiseen ei kuitenkaan ole ja osallistuminen on mahdollista myös heikommalla kielitaidolla!

Kaikki toimintamme on maksutonta ja avointa 12–18-vuotiaille, ellei harrastuksen kohdalla muuta ilmoiteta. Kursseihin ja tapahtumiin kerätään nuorilta ideoita muun muassa Ruutibudjetin tiedonkeruun kautta.

Haluamme kuulla sinusta!

Hei  ystävä!

Pohjoisen alueen koordinaattori Sanna on opintovapaalla 22.3.-30.4.

Tällä ajalla sovitut asiat hoituu toimintojen ohjaajien kanssa, heidän yhteystiedot löydät ilmoittautumisalustoilta täältä nettisivuilta ja harrastushaun kautta. Jos et pääsekään osallistumaan varatulle paikalle, laitathan suoraan heille viestin! He ovat myös yhteydessä ilmoittautuneisiin ennen toiminnon alkua, samoin heti, jos tulee tietoa, että huhtikuussa on jatkettava vielä rajoituksien kanssa.

Mikäli sulla on muuta akuuttia asiaa, voit aina olla yhteydessä toiminnanjohtaja Minnaan, joko maililla minna.sirvio@hel.fi tai puhelimitse 040 194 5361 – Sannalle voi myös laittaa kiireettömät asiat maililla, niihin palaillaan toukokuussa!

Tavataan siis taas, kun aurinko lämmittää ja heittelee nenänpäähän pisamia! Pysykää terveinä!

Seuraa myös toimintaamme somessa!

Instagram @operaatiopulssi
Facebook operaatiopulssi

Tule mukaan tekemään Pulssia!
Tule mukaan ideoimaan, suunnittelemaan tai tekemään Pulssia!