Operaatio Pulssi! Länsi

Operaatio Pulssin toiminta on nuorten ideoimaa, suunnittelemaa ja toteuttamaa! Sen avulla nuoret voivat löytää 12–18 -vuotiaille suunnattuja maksuttomia harrastuksia, tapahtumia ja retkiä Kannelmäessä, Malminkartanossa, Haagassa ja Pitäjänmäessä. Kaikki toiminta on ilmaista eikä osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista.

Keväälle 2021 nuoret ovat muun muassa ideoineet metsäretkiä ja koodauskurssin, suunnitelleet leipomiseen ja ruoanlaittoon liittyviä kursseja sekä toteuttavat mm. CakeMaster-kakunkoristelukisan ja tanssikurssin! Tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan uusiin tyyppeihin!

Alueen toimijat, kuten kirjasto, nuorisotalot, liikuntapalvelut, kulttuuritalo, järjestöt, seurakunta ja työväenopisto auttavat nuoria toteuttamaan kivoja juttuja itselleen ja muille! Toiminta pohjautuu nuorten RuutiBudjetti -tiedonkeruun tuloksiin sekä alueen tarpeisiin.

Ilmoittaudu mukaan 20.1.2021 alkaen!

Toimintaan ilmoittaudutaan osoitteessa: harrastushaku.fi, jossa kevään toiminnan löydät hakusanoilla ”operaatio pulssi länsi”.

Seuraa meitä somessa:

Operaatio Pulssin somekanavilla julkaistaan kivoja skaboja ja ajankohtaisia uutisia – seuraa meitä sekä Instassa @operaatiopulssi että Facebookissa!

Haluatko vaikuttaa läntisen alueen 12–18-vuotiaiden harrastustarjontaan ja vapaa-ajan toimintaan?

Ole rohkeasti yhteydessä koordinaattoriin: Anniina Koivumäki 040 830 1945